Logo La Clique

Social

Agenda

Biografieën

Carmen Hovestad

Carmen kan binnen la CliQue elke partij zingen. Ze schrikt niet van een lage altpartij of een hoge melodielijn. Haar kracht ligt hier precies tussenin. Ook neemt zij de muzikale verantwoordelijkheid op zich, ontdekt de mooiste partijen en studeert ze met liefde voor ons in.

Carmen is muziekdocente op een middelbare school, waarvoor ze de opleiding Docent Muziek heeft gevolgd aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Op ditzelfde conservatorium is zij nu actief als docente en stagebegeleidster.

Naast la CliQue geeft ze regelmatig zangworkshops, zingt ze ook bij de Zotte Zusjes en is te horen als Frans- en Nederlandstalige chansonnière.

Mayke Kraaijvanger

Mayke zingt al vanaf de oprichting van la CliQue uit volle borst mee. De tomeloze energie die zingen haar geeft is goed terug te zien op het podium. Soms vinden we foto's terug waarop Mayke als een leeuwin staat te brullen en bij haar is het nog mooi ook. Nooit staat ze stil, ze pakt graag van alles op en levert de groep veel muzikale inspiratie. Tijdens repetities neemt Mayke de leiding, zij zorgt ervoor dat elk agendapunt aan bod komt op de avond.

Mayke is freelance theaterdocent en regisseur en werkt veel met jongeren. Daarnaast werkt ze ook als holistisch masseur. 

La CliQue betekent voor Mayke zo’n beetje alles; zingen, lachen, vrienden, stralen en je laten raken door mooie liedjes.

Yuna Linde

Yuna Linde is de blonde, heupwiegende vrouw die veel van de hogere regionen op zich neemt. Naast de opleiding Docent Theater die ze in Zwolle heeft afgerond heeft ze ook een jaar aan het conservatorium gestudeerd. Daarnaast heeft ze ook nog een dansachtergrond. Vandaar ook dat de pasjes en mise-en-scène vaak haar expertise zijn. Muziek en theater zijn de grote passies van dit geestige nachtegaaltje en dat is terug te zien tijdens de optredens van la CliQue.

Daarnaast is Yuna verantwoordelijk voor de kleding waarin 'de kliekjes' verschijnen. Eenvoudig zwart met wit of kleurrijk, Yuna ziet overal mogelijkheden.

Naast zingen en dansen heeft Yuna een theatergroep ‘De Makkers’ waarmee ze voorstellingen maakt, speelt en theaterlessen ontwikkeld voor kinderen.

Lotte Laan

Lotte Laan in de hogere partijen helemaal op haar plek. Een a capella solo knalt ze er zo uit.

Ook Lotte heeft haar diploma behaald aan de kunstacademie ArtEZ, waar ze voor Docent Theater heeft gestudeerd. Ondertussen zet ze zich in op verschillende gebieden in de theaterwereld. Daarnaast heeft ze een kinderkoor in Zwolle. Ook kunt u Lotte voorin de kerk vinden, waar ze regelmatig de zangleiding heeft in een dienst. 

Lotte is niet groot van stuk, maar deze kleine komiek tilt la CliQue met haar loepzuivere stem naar een hoger plan!

Lisi De Schepper

De baslijn is één van de belangrijkste onderdelen in de muziek en Lisi voert deze kwaliteit prachtig uit. Ze is hiermee het fundament van de harmonische samenzang. Lisi is afgestudeerd aan de theateracademie en is op dit moment werkzaam als regisseuse en docent. Samen met 'de kliekjes' hoopt zij nog vele jaren mooie luistermuziek te maken omdat ze daar elk optreden weer ontzettend veel energie van krijgt. 

Voor la CliQue is Lisi ook 'het contact' met de buitenwereld. Wil je iets van ons weten of stuur je ons een mailtje? Lisi beantwoordt je vraag! 

Sander Simonse

Stel je even voor: la CliQue houdt audities voor een pianist. Er komt iemand (helemaal verregend) binnen met een backpack op. Daarin zitten nog zo'n 4 instrumenten. 'Jullie zeiden toch dat je alles mee mocht nemen?' Nou, dan heb je ons hoor. Onze nieuwe pianist.. Sander Simonse!

Maar wie ís Sander? Sander heeft humor. Yes.
Sander is een boerenzoon die van de stad houdt.
Hij verbouwde zijn eigen huis.
Sander heeft inmiddels een eigen bedrijfje om het platteland duurzamer en beter te maken.
Hij is officieel de oudste; of dat ook zal resulteren in zijn gedrag weten we nog niet..
Sander heeft ontzettend veel toffe ideeën. Misschien wel teveel ideeën voor de tijd die hij om handen heeft. Hij stapt zo nu en dan weer in een nieuw avontuur omdat hij van de gebaande paden af wil. Ach, kan voor la CliQue geen kwaad. Plus; op muzikaal gebied is dat alleen maar goed! Sander is, naast eigenwijs, best rustig en laat zich niet direct afleiden door onze druktemakers. Muziek is zijn grootste passie. En dat gaat van worship tot jazz, van mega orkesten tot cabaret. (Ja echt, vroeger maakte hij cabaret.)


Carmen Hovestad Mayke Kraaijvanger Yuna Linde Lisi de Schepper Lotte Ballijns Sander Simonse
La Clique bandje boeken feestje La Clique bandje boeken feestje La Clique muziekgroep voor personeelsfeest